Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ZBYTEČNÁ PORÁŽKA S PLZNÍ A JASNÁ VÝHRA S MĚLNÍKEM

23.01.2019 | Jiří Štěrba
U19

Starší byli v Hodoníně úspěšní jen z 50%, bolela krutá prohra z Plzní.

JUNIORSKÁ LIGA – U19, 5. KOLO CELOREPUBLIKOVÉHO TURNAJE V TÉTO SEZONĚ:

1. ZÁPAS:

 

FC TANGO HODONÍN – SK INTEROBAL PLZEŇ 0:5 (0:1)

Domácí nakonec dostali potupného „búra,“ ovšem tento výsledek zdaleka neodpovídá dění na hodonínské palubovce. Ta byla před sobotním obědem svědkem hodně vyrovnané bitvy, kterou ale za notné dávky sportovního štěstí zvládli nakonec výrazně lépe hosté z krajského města západních Čech. I tady však platilo, že se hraje na góly, nikoliv na množství vyložených šancí, které hodonínští borci tentokráte pozahazovali jako na běžícím pásu. Domácí gólman Martin Němeček sice moc práce neměl, ale stejně lovil míč ze své svatyně hned v pěti případech. Bylo to sice sportovně hodně nespravedlivé, ale ne vždy platí, že tým, který má převahu a šance, musí zákonitě vyhrát...

 

„Řekl bych, že to je výrazně zkreslený výsledek. Pro toho, kdo na tomto zápase nebyl, tak připomínám, že jsme měli „milion“ šancí, ale míče z našich hlav a kopaček mířily buď do břevna nebo obou tyčí. To prostě bylo až neuvěřitelné, co jsme v tomto utkání nedali... Když to řeknu trochu nadneseně, tak soupeř z Plzně do míče třikrát za sebou plácl a ten skončil vždy v naší brance! Pátý gól padl po skrumáži, kdy se míč odrazil v klubku hráčů do sítě branky, kterou hájil nešťastník Martin Němeček,“ hlásil zklamaně předseda hodonínského klubu JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA.

 

2. ZÁPAS:

FC TANGO HODONÍN – SK OLYMPIK MĚLNÍK 8:2 (5:1)

V sobotu odpoledne si domácí mladíci zpravili chuť v souboji s Mělníkem, kterého lehce pokořili, když dokázali vyhrát rozdílem šesti branek. Střeleckou mušku měl v tomto souboji Jan Hromek, který poslal kulatý nesmysl čtyřikrát do branky protivníka!

 

BRANKY FC TANGO HODONÍN:

Jan Hromek 4, Jan Hodonský 2, Pavel Prčík 1, Roman Weigl 1,

diváci: 115.

 

„K tomuto utkání jen krátce: bylo to naše zasloužené vítězství. Tady jsme jasně dominovali, což se ukázalo i na samotném hřišti,“ řekl krátce, ale výstižně k jasnému vítězství nejvyšší muž klubu FC TANGO HODONÍN – JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA.

 

V průběžné tabulce JUNIORSKÉ LIGY (U19) je první Helas Brno (26 bodů), druhá EP Chrudim (23), třetí místo zatím patří pražské Slavii (22). FC TANGO HODONÍN je mezi nejlepšími patnácti týmy České republiky po pátém kole na osmém místě s bilancí: 5-0-5, skóre 56:23, 15 bodů.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS