Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ČERNÁ SÉRIE DRUHOLIGOVÉHO TANGA NA POKRAČOVÁNÍ!

23.01.2019 | Jiří Štěrba

FC Tango Hodonín A ve druhé lize prožívá herní a především  STŘELECKOU KRIZI: v posledních čtyřech duelech Hodoňané vždy prohráli, takže na měsíce prosinec 2018 a leden 2019 nebudou v tomto klubu určitě v dobrém vzpomínat. V tomto čase si totiž Tango A zaknihovalo vždy porážku, takže bilance je 0-0-4, skóre 11:25 a z toho pramenící zisk 0 bodů!

2. LIGA – SKUPINA VÝCHOD, 14. KOLO:

FC TANGO HODONÍN A – ŽABINŠTÍ VLCI BRNO 2:9 (2:3)

 

Byl to souboj dvou týmů z popředí tabulky, kdy si to vzájemně rozdaly čtvrtý Hodonín a třetí Brno. Domácí brankář Jakub Dvořák inkasoval již ve druhé minutě (0:1), pak však mezi 5. - 9. minutou mělo Tango tři tutovky, ovšem ani jedna branka z toho bohužel nebyla! I tady tedy nutno hledat příčiny střelecké sterility, která v současné době tým FC Tango Hodonín A v soutěži provází.

V páté minutě se dral do zakončení Tomáš Varmuža, ale míč nedostal ve výhodné pozici mezi tři tyče, o tři minuty později tentýž hráč pálil z úhlu jen do boční sítě, aby nevydařenou koncovku na straně domácího celku potvrdil v deváté minutě i Čeněk Cenek, který napálil kulatý nesmysl pouze do levé tyče brněnské branky. V 11. minutě mířil hostující Petr Starý do břevna, ovšem o minutu později vyšachovali hosté dokonale domácí obranu a šli do vedení – 0:2. Domácí se sice vrátili do zápasu ve 13. minutě, kdy přesně zacílil Pavel Novotný (1:2), tým z krajského města ale o čtyři minuty později opět utekl do dvoubrankového trháku, když se mezi tři tyče trefil hostující Dominik Havlín – 1:3. Když 51 sekund před první sirénou vymetl pravou šibenici domácí Čeněk Cenek (2:3) zdálo se, že zápas je znovu otevřenou záležitostí.

Navíc hned v první minutě druhé půle orazítkoval břevno domácí Novotný, ovšem hosté o dvě minuty později dali čtvrtý gól, když úspěšným střelcem se stal Michal Mezník – 2:4. Po této brance Tango jakoby už rezignovalo, takže ve velké pohodě hrající Vlci si nakonec po jasné výhře na palubovce svého soupeře výrazně zlepšili své aktivní skóre.

 

STATISTIKA ZÁPASU:

GÓLY: Pavel Novotný, Čeněk Cenek – Dominik Havlín 3, Michal Kratochvíl 2, Tomáš Chráscina 2, Pavel Svoboda, Michal Mezník,

ŽLUTÉ KARTY: 0:2,

ROZHODČÍ: Michal Gasnárek a Martin Štipčák,

DELEGÁT UTKÁNÍ: Miloslav Brtníček,

DIVÁCI: 110.

 

„Co na to říct! V první půli, která byla z obou stran dost nervózní i díky rozhodčím, kteří to nezvládali, využil soupeř šance, které si vypracoval. My jsme naopak z těch šancí nebyli tak úspěšní, ale přesto si myslím, že v prvním poločase to ještě herně bylo z naší strany jakž-takž. Ve druhém poločase jsme my hráli, ale góly dával soupeř. To je však náš celozonní problém a tady nás nejvíce tlačí pověstná bota. Utkání nám každopádně ve druhé části absolutně nevyšlo. Kdybychom tak byli úspěšní před brankou soupeřů jako naši sokové, asi by ta utkání končila divokým skóre. Dnes jsem velmi zklamaný, navíc na toto mužstvo se nám dlouhodobě nedaří,“  hlásil po souboji hodně zklamaný kouč FC TANGO HODONÍN A JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA.

 

Další výsledky tohoto kola mají tuto podobu:

Vysoké Mýto – Jeseník 5:5 (1:4), 350 diváků,

Baník Ostrava – VŠSK Zlín 6:5 (3:2), 120,

Dolní Loučky A – USK Slezská univerzita Ostrava 9:3 (6:2), 134,

Třinec – Opava 5:1 (1:1).

V druholigové tabulce je první AC Gamaspol Jeseník (31 bodů), druhé místo patří Vysokému Mýtu (29), třetí jsou Žabinští Vlci Brno (28) a čtvrtý post drží FC TANGO HODONÍN A (19).

 

O víkendu se hodonínské Tango A představí v krajském městě Zlínského kraje, kde nastoupí proti domácím vysokoškolákům ze Zlína.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS