Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

REZERVA HODONÍNSKÉHO TANGA SI ZAKNIHOVALA ČTVRTOU PORÁŽKU!

14.11.2019 | Jiří Štěrba

2. LIGA – SKUPINA VÝCHOD, 7. KOLO:

VŠSK ZLÍN – FC TANGO HODONÍN B 6:2 (2:0)

Ve sportovní hale Datart ve Zlíně hosté zklamali, když v závěru prvního poločasu inkasovali dva góly a potom ve druhé půli během osmi minut musel lovit další tři míče ze své branky gólman Ján Jankovič, který ale přesto patřil k oporám Tanga Hodonín B.

Domácí se prosadili poprvé v 16. minutě, když střelec sobotního večera na straně zlínských vysokoškoláků Zdeněk Konečník obešel hostujícího Hodonského a poté prostřelil gólmana Jankoviče – 1:0. O tři minuty později to bylo již 2:0, když se mezi tři tyče opět trefil Konečník, který svůj hattrick zkompletoval ve 30. minutě.

U hostů měli dobré možnosti Křivák (24. minuta), Bidmon (27. minuta) a Blažek (31. minuta), ovšem na gól čekali poražení až do 34. minuty, kdy se prosadil Marian Rehák – 5:1. O pět minut později dal sice druhou branku za Tango B Martin Blažek (5:2), konečnou podobu výsledku ovšem udělali domácí v poslední minutě při hře Tanga B bez gólmana.

 

V dalším kole vyrovnané druhé ligy (FC TANGO HODONÍN B je nyní mezi dvanácti týmy na osmé pozici s bilancí 2-1-4, skóre 29:35, 7 bodů) cestují Hodoňáci na palubovku 4. týmu – Ocel Třinec. Hraje se v neděli 17. listopadu 2019  s výkopem v 18 hodin.

 

ŘEKL PO UTKÁNÍ:

„Myslím si, že dnes chtěl Zlín výhru více než my a to také nakonec tento souboj rozhodlo. Domácí byli důraznější a rychlejší, nás již delší dobu trápí produktivita. Postrádám u většiny hráčů důraz v obou šestkách, dále důraz v osobních soubojích na celé hrací ploše, vidím hodně nepřesností v kombinacích a především z naší strany žalostnou produktivitu. Když se pak k tomu ještě přidá nějaká individuální chyba, tak špatný výsledek je na světě. My se totiž na gól hodně nadřeme, naopak soupeř často využije ze dvou šancí alespoň jednu k brance, a to se potom jinak hraje. Dnes jsme měli za stavu 0:0 nějaké dva náznaky možností něco s výsledkem udělat, ale znovu jsme byli v koncovce jaloví, stejně jako po přestávce. Se soupeřem jsme zvládli běhat prvních patnáct minut, pak už to ale bylo v režii Zlína. V neděli cestujeme do Třince. Tam se musíme porvat o co nejlepší výsledek a věřím, že na severu Moravy zabojujeme, i když má Třinec hráče s ligovými zkušenostmi,“ řekl webu FC TANGO HODONÍN jeden z koučů rezervy TANGA HODONÍN MAREK JÁNOŠ.

 

  

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS