Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

U17: MLADÍCI Z KLUBU FC TANGO HODONÍN V JUNIORSKÉ LIZE BRALI V DALŠÍM KOLE TŘI BODY A JSOU PO 3. KOLECHG NA SEDMÉ POZICI!

19.12.2019 | Jiří Štěrba
U17

U17 – JUNIORSKÁ LIGA V ČESKU, 3. KOLO:

OLYMPIK MĚLNÍK – FC TANGO HODONÍN 3:2 (1:2)

Toto kolo se hrálo ve sportovní hale v Mělníku, kde Jihomoravané prohráli s domácím celkem o jednu branku, i když samotný duel měli parádně rozdělaný. V první půli vedli 2:0, utkání měli 

pod svou kontrolou, ale hloupý gól, který hosté inkasovali ještě do poločasu, Mělník neskutečně nakopl.

Po obrátce přidali vítězové další dva góly a dovedli vyrovnaný souboj nakonec do nejtěsnější výhry. Výsledku by asi více odpovídala plichta, ale Středočeši dali o jednu branku více a proto brali všechny body.

 

ŘEKL PO UTKÁNÍ:

„My jsme měli v úvodu toto utkání pod kontrolou, ale hloupý gól v závěru první půle předurčil další vývoj vyrovnaného mače. Po inkasované brance jako bychom se pos..li, čehož protivník využil k obratu skóre a tudíž i k nejtěsnější výhře. Myslím si, že to byl vyrovnaný špíl, kde rozhodovalo trochu i pověstné sportovní štěstíčko, které se nakonec více přiklonilo k domácím. Nám chyběl nemocný zakončovatel Patrik Šenfeldr a David Kotásek, který je mimo republiku,“ zhodnotil tento duel MIROSLAV BARTYZAL, trenér mužstva U17 z klubu FC TANGO HODONÍN.

 

SVAROG TEPLICE – FC TANGO HODONÍN 2:7 (2:3)

Ve druhém souboji čekal na Jihomoravany poslední celek tabulky juniorské ligy, ve kterém jasně kralovalo hodonínské Tango. Relativně byla vyrovnaná první půle, aby po přestávce přidali hodonínští mladíci další čtyři přesné zářezy a bylo hotovo.

 

OHLAS PO ZÁPASE:

„Byl to určitě výrazně jednodušší zápas než ten s Mělníkem. Prohrávali jsme sice 0:1, ale ještě do přestávky jsme stačili skóre otočit ve svůj prospěch. Ve druhém poločase se pak projevila naše herní a technická převaha, na kterou nenašli Severočeši žádnou protizbraň a my jsme tak mohli utkání v pohodě dovést k zasloužené výhře,“ řekl kouč FC TANGO HODONÍN, kategorie U17, MIROSLAV BARTYZAL.

 

Mezi 15 týmy z celého Česka je nyní v průběžné tabulce juniorské ligy FC TANGO HODONÍN na sedmém místě s bilancí 3-0-3, při skóre 27:14 a zisku 9 bodů. Jinak první příčku drží Liberec (16 bodů), naopak samé dno tabulky si přivlastnili mladí hráči futsalu z Teplic – zatím bez bodového zisku!

 

POZVÁNKA:

4. kolo juniorské ligy pokračuje po Novém roce hned v SOBOTU 4. LEDNA 2020, a to v Brně ve sportovní hale v Králově Poli. Hodonínští borci nastoupí nejprve proti Rapidu Ústí nad Labem (10:50 hodin), odpoledne od 13:20 hodin změří síly s Baníkem Chomutov.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS