Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

U19 – 1. LIGA: S FAVORITEM Z CHOMUTOVA VEDLI MLADÍCI TANGA HODONÍN 2:0, PŘESTO SE ZRODILA NAKONEC PLICHTA!

08.01.2020 | Jiří Štěrba
U19

Další ligový turnaj juniorů se odehrál na palubovkách Helasu v Brně na Vodové.

1. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – RAPID ÚSTÍ NAD LABEM 10:0 (5:0)

Severočeši mají zatím pouhé tři body a i v tomto utkání ukázali svoji slabinu. Kouč vítězů Stefanos Chadzidis dal šanci celému širšímu kádru, neboť chtěl, aby všichni hráči byli dobře připraveni na druhý zápas, ve kterém Hodoňané nastoupili proti lídrovi z Chomutova.

V utkání s Ústím se vlastně hrálo jen na jednu branku, když šlo jen v podstatě o to, kolik gólů dá tým Hodonína. Nakonec byla z toho pro Severočechy potupná desítka, o kterou se výrazně zasloužil především Martin Blažek – autor pěti gólů!

 

„Chtěl jsem, aby v prvním zápase prvního turnaje v tomto Novém roce  si zahráli všichni hráči a tak se dobře připravili na druhý duel s vedoucím Chomutovem. S Ústím to bylo jednoduché: kluci si s chutí zastříleli a nakonec se mohli po právu radovat z vysoké výhry,“ zhodnotil krátce jasné vítězství Tanga Hodonín jeho kouč STEFANOS CHADZIDIS.

 

2. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – BANÍK CHOMUTOV 2:2 (2:0)

To hodně zamrzí! Tango vedlo ve velmi solidním duelu již 2:0 a mělo další zajímavé momentky před brankou Chomutova, ovšem nakonec rozhodčí Lukáš Jurča s Věrou Soukupovou napsali do Zápisu o utkání jako konečný výsledek dvě dvojky (tedy 2:2). Tangu chyběl střelec Vojtěch Čech, který byl spolu s rodiči na horách.

 

„Bod je pro mě ztráta a moc to mrzí. Vedli jsme do poločasu 2:0 a v kabině o přestávce jsem upozorňoval, že zdaleka není rozhodnuto. Je to o hlavě a samotném nastavení. Po pauze soupeř na nás vlítl, my jsme však úporně a zodpovědně bránili. Chomutov hrál power-play a snížil na 2:1 z našeho pohledu. Rozhodnutí padlo minutu před koncem, kdy protivník po naší chybě vyrovnal. Mám pocit, že jsme byli o ten gól lepším týmem, ale nakonec se musíme spokojit i s jedním bodem. Jinak to bylo oboustranně velmi kvalitní futsalové klání dvou vyspělých mládežnických celků a jsem velmi rád, že se na tom podíleli mí svěřenci,“ hlásil hrdě trenér hodonínského Tanga  STEFANOS CHADZIDIS.

 

POZVÁNKA:

V 5. kole 1. ligy juniorů (U19) se naši kluci představí doma svým věrným fanouškům, a to v SOBOTU 11. LEDNA 2020. Ve víceúčelové sportovní hale TEZA Hodonín na Lipové aleji jich čekají pražská „S“ družstva: od 10:40 HODIN to bude AC SPARTA PRAHA, odpoledne pak od 14:50 HODIN SK SLAVIA PRAHA.

I na tato utkání jste srdečně zváni a vězte, že se dostanete do haly bez toho, že by jste si museli kupovat lístek – VSTUP JE TOTIŽ ZDARMA!  

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS