Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

U17 – 1. LIGA: MLADÍCI Z HODONÍNA SI ZAKNIHOVALI JEDNU VÝHRU A JEDNU PORÁŽKU!

08.01.2020 | Jiří Štěrba
U17

Další ligový turnaj juniorů se odehrál na palubovkách Helasu v Brně na Vodové.

1. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – RAPID ÚSTÍ NAD LABEM 4:1 (2:1)

Vítězové začali hodně nešťastně, když hned v první minutě po tečované ráně prohrávali na brněnské palubovce 0:1. Postupně ale Jihomoravané měli navrch a ještě do poločasu stačili výsledek otočit na svoji stranu. Po přestávce přidali další branky a mohli se tak zaslouženě radovat ze čtvrté výhry v této sezoně, která jim momentálně garantuje sedmou pozici v ligové tabulce, kde je celkem patnáct mužstev z celé České republiky.

 

„Po nešťastném úvodu jsme se brzy otřepali a ještě do konce prvního dějství jsme šli do vedení 2:1. Ve druhém poločase jsme skórovali ještě dvakrát, ale šancí jsme měli minimálně na další dvě utkání. Přitom protivník je v tabulce před námi (nyní mu patří čtvrté místo), přesto jsme byli lepším týmem a tři body nám náleží po právu,“ řekl k prvnímu letošnímu vystoupení týmu U17 z klubu FC Tango Hodonín trenér mužstva MIROSLAV BARTYZAL.

 

2. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – BANÍK CHOMUTOV 1:4 (1:1)

Lídr skupiny (Chomutov) vedl 1:0, ovšem Tango ještě do poločasu srovnalo krok po trefě Františka Lamáčka. V brance Hodonína podal velmi dobrý výkon Ondřej Buchta, který vyřešil ve svém brankovém království několik ošemetných situací. Po přestávce pálili ostrými bohužel jen borci z Chomutova, kterým tak po tomto kole náleží průběžné druhé místo.

 

„I přes tuto porážku jsme měli v utkání spoustu šancí, ale o lepší výsledek nás jednoznačně připravila žalostná koncovka a zbrklé řešení situací v předbrankovém prostoru soupeře. Ve druhé půli nastoupil poprvé v dresu Tanga brankář Milan Nedvědík, který při třech šancích protivníka zachoval chladnou hlavu a s přehledem složité situace dokázal vyřešit, takže spokojenost! S odstupem času mě tak mrzí dvě venkovní porážky (v Českých Budějovicích a v Mělníku), když jsme oba duely měli v podstatě pod kontrolou, ale po špatné hře ve druhém poločase se vždy z výhry radoval soupeř,“ hlásil MIROSLAV BARTYZAL kouč FC Tango Hodonín.

 

POZVÁNKA:

I tato kategorie hraje další kolo (5.) v Hodoníně, a to 11. LEDNA 2020 v hale TEZA na Lipové aleji. Mladíci z Hodonína hostí nejprve tým AC SPARTA PRAHA (začátek v 9 HODIN), odpoledne ve 13:10 HODIN nastoupí proti mužstvu SK SLAVIA PRAHA.

Opět můžete zajít na kvalitní mládežnický futsal bez placení, neboť VSTUP NA JEDNOTLIVÁ UTKÁNÍ JE ZDARMA!

Přijďte proto povzbudit budoucí hvězdy hodonínského mužského futsalu!

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS