Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ŽENY – 1. LIGA: ZAJÍMAVOST: O VÍKENDU BRALY TŘI BODY ZA TŘI SHODNÉ VÝSLEDKY 1:1!

08.01.2020 | Jiří Štěrba

Ženy se letos poprvé představily na domácí palubovce a hned se to projevilo na výsledcích!!

1. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – TEQUILKY CHLEBIČOV 1:1 (0:0)

Dramatické utkání skončilo nakonec zřejmě zaslouženou dělbou bodů. Hostující hráčky nastoupily v roli velkého favorita, když vedou suverénně 1. ligu, ovšem v neděli dopoledne před svátečním obědem na jihu Moravy ztratily v této sezoně vůbec první dva body!

Tango trefilo v tomto souboji dvakrát brankovou konstrukci protivníka a po celý zápas se mohlo opřít o výtečně chytající brankářku Sylvii Aujeskou, která pouze nemohla pokrýt dobře zahranou kombinační akci celku ze severu Moravy, který v Hodoníně vedl 1:0. Domácí futsalistky ale statečně bojovaly a přitom čekaly na vhodnou příležitost: ta se naskytla Tangu tři minuty před koncem, kdy po standardní situaci trefila parádně pravou šibenici Kristýna Lokajová – 1:1!

 

„Vydřeli jsme jeden ligový bod, za který jsem strašně rád. Chlebičov je úrovní někde jinde, holky to ale poctivě odjezdily a přineslo jim to do průběžné tabulky nakonec hodně zasloužený bod. Výborně nám zachytala Sylvie Aujeská, ovšem i ostatní holky snesou přísné měřítko. Nemůžu se ale zbavit dojmu, že soupeřky ze severu Moravy nás jakoby trochu podcenily, asi si myslely, že do poločasu dají pět gólů a bude vymalováno, to se ale bohudík nestalo,“ zhodnotil úvodní nedělní souboj kouč FC Tango Hodonín ANTONÍN JÁNOŠ.

 

2. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – FC BANÍK OSTRAVA 1:1 (0:0)

I druhý soupeř byl z kategorie těch silnějších, ovšem znovu jsme viděli výborně odehraný kolektivní výkon ze strany pořadatele tohoto turnaje, tedy týmu FC Tango Hodonín. Tango vedlo od 35. minuty, kdy se prosadila Sabina Pavková (podíl Klára Horáčková) – 1:0. Soupeř z krajského města severu Moravy srovnal na konečných 1:1 ve 38. minutě.

 

„Konečný výsledek je asi spravedlivý, i když jsme v zápase dokázali dvakrát trefit brankovou konstrukci branky ostravského Baníku. Na druhou stranu je ale do tabulky dobrý každý bod, takže nakonec spokojenost,“ hlásil po další plichtě domácí lodivod ANTONÍN JÁNOŠ.

 

3. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – AC GAMASPOL JESENÍK 1:1 (0:1)

Mimořádně dramatické utkání, které se hrálo v nedělním odpoledni, přineslo v poslední minutě hodně vzruchu na domácí lavičce. Přičinil se o to jeden z rozhodčích (Martin Štipčák z Veselí nad Moravou), když 15 sekund před druhou sirénou zahrávalo Tango ze vzdálenosti asi šesti metrů trestný kop a k jehož realizaci se postavila Klára Horáčková. Domácí lavička chtěla oddechový čas, na to ale rozhodčí neslyšeli a tak druhý arbitr (Jaroslav Kolář) dal pokyn k zahrávání. V okamžiku střeleckého pokusu (míč skončil nakonec v brance Jeseníku!) ale sudí Štipčák foukl do píšťalky na znamení, že povoluje time-out pro Tango a po něm se tedy znovu zahrával trestný kop. Ten už ale Tango neproměnilo a tak se oba týmy nakonec o bod podělily. Dobrý tah se povedl domácí lavičce, která ve 27. minutě poslala na hodonínskou palubovku místo Kateřiny Ivičičové odpočatou Pavlínu Horákovou, která hned v první minutě pobytu na hřišti připravila palebnou pozici pro spoluhráčku Ilonu Podrazilovou, jenž vyrovnala na konečných 1:1.

 

„Domníval jsem se, že po dvou remízách přijde konečně vítězství, ale soupeřky z Jeseníku mě překvapily. Hrály hodně kombinačně, často předváděly zajímavé herní rotace, na což jsme ne vždy dokázaly zareagovat. Jinak jsem rád, že po dovolených a zdravotních problémech některých hráček se zlepšila u nás tréninková morálka a že toto dokážeme herně zúročit na konci tohoto měsíce v dalším turnajovém kole 1. ligy,“ prozradil webu FC TANGO HODONÍN trenér domácího družstva ANTONÍN JÁNOŠ.

 

POZVÁNKA:

Ženy FC TANGO HODONÍN hostí v NEDĚLI 26. LEDNA 2020  v hale TEZA v Hodoníně v dalším ligovém kole Techniku Praha (od 12 HODIN), Spartu Praha (od 14:40 HODIN) a Nástěnky Brno (s výkopem v 15:40 HODIN).

Přijďte se podívat na zajímavý ženský futsal – VSTUP JE ZDARMA!

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS