Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

U19 – 1. LIGA: PRAŽSKÁ „S“ BEZ ŠANCE! MLADÍCI Z HODONÍNA PODALI VÝBORNÝ VÝKON

13.01.2020 | Jiří Štěrba
U19

Letos poprvé se představili naši junioři v Hodoníně a hned slavili plný počet bodů !!!

1. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – AC SPARTA PRAHA 3:2 (1:2)

Vynikající souboj se hrál v dalším kole juniorské ligy na palubovce TEZA Hodonín. Duel nakonec rozhodla až poslední minuta, ve které dvakrát pokořil hostující defenzivu domácí borec Lukáš Křivák.

Ve strhující bitvě nejdříve v čase 39:22 srovnal na 2:2, aby o čtrnáct sekund později zaznamenal i vítěznou trefu, se kterou přišla do víceúčelové haly v Hodoníně obrovská radost v řadách domácího týmu a početného publika, které drželo palce právě hodonínským mladíkům!

Nutno ale říct, že oba poslední góly vítězů byly po předem připravených a nacvičených akcích, takže spokojenost futsalového diváka  byla na místě. Přesně tak se bojuje o důležité ligové body: KLUCI, JEŠTĚ JEDNOU VÁM DĚKUJEME ZA SENZAČNÍ GÓLOVOU TEČKU, která výrazně obohatila tento mládežnický futsalový duel.

 

„Byl to velmi těžký zápas, hlavně už to, že hrajete proti pražské Spartě, což je samo o sobě velkou motivací! Nicméně na Spartu jsme si věřili, ale soupeř hrál u nás velmi kvalitně, i když je ve druhé polovině ligové tabulky. Z toho vyplývá fakt, že hosté na jihu Moravy neměli co ztratit a nastoupili proti nám s velkou motivací. Umožnil jim to i vedoucí gól, který byl vlastním od nohy jednoho z našich bránících hráčů. Tento moment postavil hosty na koně, přesto jsme dokázali srovnat skóre, kdy se trefil po hezké akci Martin Blažek. Nicméně soupeř následně zvýšil na 2:1 po dalekonosné střele, když náš gólman Vítězslav Sukup měl zakrytý výhled. Od tohoto okamžiku Sparta naší branku v podstatě neohrozila a jenom disciplinovaně bránila. Rozhodnutí padlo v poslední minutě, kdy se projevil charakter našeho mužstva a dokázali jsme během čtrnácti sekund nepříznivé skóre otočit ve svůj prospěch. Nerad chválím jednotlivce, ale v tomto zápase to byl především kolektivní výkon celého mančaftu, který doslova bojoval až do poslední sekundy,“ zhodnotil důležitou výhru kouč FC Tango Hodonín STEFANOS CHADZIDIS.

 

2. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – SK SLAVIA PRAHA 4:2 (2:0)

Hosté věděli, jaký je čeká soupeř. Do Hodonína přijeli ve velmi silné sestavě, ovšem na druhé straně palubovky je čekal v sobotu odpoledne mimořádně dobrý tým - žádná „ořezávátka!“ Tango dokázalo na branku Slavie vždy gólově zareagovat a protože má ve svém středu kanonýra k pohledání (Vojtěch Čech – autor tří branek), nakonec mělo důvod k vítězné radosti.

Výhra ho drží na druhé pozici, když po 10 odehraných zápasech 1. ligy mu patří druhé místo (25 bodů) se ztrátou dvou bodů na první Chrudim. Tady se dá ještě čekat zajímavý boj o první místo a chce se věřit, že FC Tango Hodonín neřeklo určitě poslední slovo do této futsalové tajenky! 

 

„Dokázali jsme se se soupeřem výborně popasovat a troufnu si říct, že v tomto souboji byl k vidění vynikající mládežnický futsalový zápas! Utkání muselo nadchnout přítomné diváky. My jsme vedli do poločasu 2:0, ovšem další vyložené tutovky jsme nedali. O přestávce jsem klukům v kabině říkal, že dílčí stav 2:0 je vždy velmi ošidný

a to platilo i v tomto případě. Slavia už v závěru první půle zkoušela hru bez brankáře a v tomto trendu pokračovala i po pauze. Snížila sice na 1:2, ale my jsme dokázali ihned zareagovat a znovu odskočili na rozdíl dvou branek. Když dali hosté branku na 2:3 z jejich pohledu, my jsme znovu přispěchali včas s brankovou odpovědí. Opět chválím výkon celého mužstva, pozitivní reakce lavičky a samozřejmě i střelce tří gólů – Vojtu Čecha,“ hlásil po další výhře v této sezoně domácí lodivod STEFANOS CHADZIDIS.

 

POZVÁNKA:

V dalším dvojutkání se kategorie U19 z klubu FC Tango Hodonín utká již tuto NEDĚLI (19. LEDNA 2020) v hale TEZA HODONÍN s Libercem (výkop je v 10:40 HODIN) a s Českou Lípou – toto utkání se hraje od 14:50 HODIN.

Věříme, že vynikající fanoušci hodonínského Tanga si najdou čas a zápasy mladíků si nenechají uniknout.

VSTUP DO HALY TEZA JE ZCELA ZDARMA!

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS