Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

U 17 – 1. LIGA: DVĚ VÝHRY HODONÍNSKÝCH MLADÍKŮ V DOMÁCÍM PROSTŘEDÍ A SOUČASNÉ 6. MÍSTO V LIGOVÉ TABULCE!

13.01.2020 | Jiří Štěrba
U17

Letos poprvé se představili naši junioři v Hodoníně a hned slavili plný počet bodů

1. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – AC SPARTA PRAHA 4:2 (2:1)

Hosté přijeli pouze ve 4 hráčích (!) a naši borci tuto situaci trochu podcenili. Do vedení 1:0 se dostal klub ze stověžaté Prahy, ale do poločasu stačilo Tango nepříznivý vývoj zápasu obrátit na svoji stranu.

Po přestávce již vítězové byli na tom herně i takticky lépe než protivník, a díky dvěma přesným zásahům si Jihomoravané mohli připsat do ligové tabulky pátou výhru v tomto soutěžním ročníku, který se hraje klasicky turnajovým způsobem.

 

ŘEKL PO SOUBOJI:

„Soupeř přijel oslabený a naši kluci tuto situaci podle mě podcenili. Přizpůsobili jsme se opatrné hře Sparty, která nás zaskočila a šla do vedení 1:0. My jsme to naštěstí do konce prvního poločasu stačili obrátit ve svůj prospěch a ve druhé půli jsme již zápas měli více-méně pod naší kontrolou. Sparta se už jenom soustředila na obranu, z naší strany to ale určitě nebyl top výkon. Může těšit pouze výhra,“ řekl kriticky směrem k tomuto utkání kouč FC Tango Hodonín MIROSLAV BARTYZAL.

 

2. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – SK SLAVIA PRAHA 6:1 (3:0)

Druhý pražský tým v Hodoníně na lepší výsledek neměl. Domácí si slibný třígólový náskok stačili udělat hned v prvním dějství, takže ve druhé části hráli jen to, co v daném utkání potřebovali. Výhra byla poměrně jednoznačná a znamená, že Tango je nyní v průběžné tabulce na šestém místě s bilancí 6-0-4, při skóre 42:22 a zisku 18 ligových bodů.

 

HLAS KOUČE FC TANGO HODONÍN PO ZÁPASE:

„Slavia Praha je vyspělý soupeř, ale proti nám nastoupil zcela jiný tým než ten v prvním sobotním souboji (Sparta Praha). Naši kluci to zvládli, po všech stránkách jsme byli lepším kolektivem. V tomto zápase se mě líbil Vašek Raisigl, střelec dvou branek Hynek Christopher a oproti prvnímu utkání se Spartou se výrazně zlepšil Patrik Šenfelder, který v tomto souboji prokázal své kvality a přesvědšil nás, že má na to být platným hráčem tohoto výběru U17,“ zhodnotil šestou výhru této sezony domácí trenér MIROSLAV BARTYZAL.

 

POZVÁNKA:

I v dalším kole se FC Tango Hodonín představí svým věrným fanouškům opět doma, a to V NEDĚLI 19. LEDNA 2020 v hale TEZA na Lipové aleji.

Výběr U17 nastoupí proti FTZS Liberec (od 9:00 hod) a týmu Démoni Česká Lípa a potom ve 13:10 hod.

Přijďte v hojném počtu povzbudit naše futsalové naděje – VSTUP DO HALY TEZA HODONÍN JE I TENTOKRÁT ZDARMA.

Budeme se těšit na vaši účast!

 

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS