Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

U 17 – 7. KOLO: LONI BOJ V NEJLEPŠÍ ČTYŘCE V ČESKU, LETOS „JEN“ KONEČNÁ PÁTÁ POZICE V LIGOVÉ TABULCE!

28.01.2020 | Jiří Štěrba
U17

Loni sehrál výběr Tanga Hodonín do 17 let FINAL FOUR, když se dokázal dostat mezi čtyři nejlepší týmy u nás, letos mu po zbytečných bodových ztrátách v celém turnajovém klání nakonec ale zůstalo jen 5. místo v ligové tabulce (FC TANGO HODONÍN má celkem 24 bodů) se ztrátou pěti bodů (čtvrté místo zaujalo Ústí nad Labem, které získalo 29 bodů) na možné další pokračování této sezony.

Určitě mrzí prohry v utkáních, ve kterých jsme měli vždy jasně navrch, ale nakonec díky střelecké impotenci jsme odešli poraženi (Budějovice, Helas Brno, Mělník, Vysoké Mýto)

1. UTKÁNÍ:

1. FC NEJZBACH VYSOKÉ MÝTO – FC TANGO HODONÍN 2:1 (0:1)

Jihomoravané sice prohráli, ale v samotném mači zahodili neskutečné množství jasných brankových příležitostí. Dva góly dostalo Tango po obrátce a na ty už bohužel nedokázalo adekvátně zareagovat. Je to tak další zbytečná bodová ztráta. První branku dali poražení v 18. minutě, kdy se dokázal v prostoru brankoviště Vysokého Mýta prosadit Václav Rajsigl – 0:1.

 

„My jsme v tomto souboji zahodili neuvěřitelné množství jasných tutovek. Přitom jsme hráli s týmem, který neprohrává (celková bilance Vysokého Mýta je: 11-3-0!). Byli jsme výrazně lepším mužstvem, ale soupeř v podstatě po dvou střelách na naši branku dal dva góly a bylo zalíčeno! Šli jsme sami třikrát na branku protivníka, ale nic z toho. Poločas jsme sice vyhráli 1:0, ale podle mě to mohlo být po dvaceti minutách klidně 7:0 v náš prospěch. Po přestávce jsme si vybrali jednu slabší chvilku, když v krátkém časovém sledu nám Vysoké Mýto dalo dvě branky a to rozhodlo,“ řekl zklamaný kouč FC TANGO HODONÍN MIROSLAV BARTYZAL.

 

2. UTKÁNÍ:

FK ERA-PACK CHRUDIM – FC TANGO HODONÍN 3:5 (1:2)

Vítězové prohrávali do poločasu pouze jednou, a to 0:1. Jinak vždy drželi nad zápasem kontrolu. Po přestávce Hodonín rozhodl o posledních třech bodech v této sezoně mezi 35. - 38. minutou, kdy se trefil jednou Richard Svoboda a 2x Hynek Christopher.

 

„Soupeře jsme vlastně k ničemu nepustili, i když se v úvodu jednalo o vyrovnané utkání. V dalším průběhu jsme však zápas již měli pod svou kontrolou, který utkání nemohl dohrát. Je škoda, že nám letos nevyšla účast mezi nejlepší českou čtveřicí, ale je třeba konstatovat, že v této sezoně jsme měli k dispozici v podstatě zcela nový tým, který zatím jen sbíral potřebné zkušenosti,“ řekl  k vítěznému zápasu a celkově krátce i k právě skončenému ročníku 2019-2020 kouč Jihomoravanů MIROSLAV BARTYZAL.

 

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS