Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

HODNĚ OSLABENÝ TÝM ŽEN NEMĚL V DALŠÍM KOLE LIGY ŠANCI NA LEPŠÍ VÝSLEDKY!

11.02.2020 | Jiří Štěrba

ŽENY – 1. LIGA, 5. KOLO:

V neděli se představily ženy z klubu FC Tango Hodonín v Praze ve sportovní hale ČVUT pod Juliskou v pátém kole první ligy a obě utkání nakonec prohrály. Kouč Antonín Jánoš nemohl použít služeb čtyř hráček ze základní sestavy, neboť dvě byly zraněné a dvě postihla nemoc, takže do Prahy odcestovalo jen sedm futsalistek + gólmanka.

1. ZÁPAS:

FC TANGO HODONÍN – AC SPARTA PRAHA 1:7 (1:4)

Sparta hostující celek zatlačila na jeho polovinu od samého počátku. Za poražené dala jedinou branku Ilona Podrazilová po pěkné kombinační akci.

 

„Opět jsme do prvního zápasu nastoupili hodně odevzdaně, jakoby se holky sešly na palubovce vůbec poprvé. Absolutně jsme nepoužívali to, co se učíme v tréninkových jednotkách a já si tak myslím, že toto je především v samotných hlavách našich hráček. Je tam buď strach či obava a nebo jakýsi blok, přes který se hned nedokážeme dostat. Jsem přesvědčený, že kdybychom byli kompletní, tak konečný výsledek by nebyl tak výrazný ve prospěch pražské Sparty. Opět nás podržela brankářka Sylvie Aujeská, která i přes sedm inkasovaných gólů patřila k našim oporám,“ hlásil den po návratu ze stověžaté Prahy hodonínský lodivod ANTONÍN JÁNOŠ.

 

2. ZÁPAS:

FC TANGO HODONÍN – TECHNIKA PRAHA 2:4 (0:0)

Druhý pražský celek nedosahuje kvalit Sparty, přesto se nakonec domácí hráčky radovaly ze tří ligových bodů. Hodonínské Tango vedlo 1:0 a za stavu 1:3 snižovalo na 2:3, přesto nakonec na body nedosáhlo.

Branky za poražené:

Sabina Pavková po standardní situaci (1:0), Pavlína Horáková po vykombinování před šestkou protivníka (2:3).

 

„Tento zápas byl určitě hratelný, přesto jsme nakonec body ztratili. Jako hlavní příčinu vidím bodovou ztrátu v tom, že jsme v naší defenzivě znovu vyrobili velké chyby, po kterých nás soupeř dokázal potrestat. Určitě to bylo z herního projevu naše lepší vystoupení než v tom prvním souboji, ale právě tady se projevila citelně absence našeho kvarteta ze základní sestavy,“ zhodnotil krátce druhé pražské vystoupení o druhé únorové neděli kouč FC TANGO HODONÍN ANTONÍN JÁNOŠ.

 

POZVÁNKA:

Poslední (6.) kolo 1. ligy žen sehrají hráčky FC TANGO HODONÍN ve sportovní hale v Rousínově v neděli 23. února 2020 s tímto programem:

10:50 hodin: FC TANGO HODONÍN – SK Interobal Plzeň,

11:50 hodin: FC TANGO HODONÍN – Black Bridge FCW Praha,

13:40 hodin: FC TANGO HODONÍN – Nástěnky Brno.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS