Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

PO PERFEKTNÍCH VÝKONECH UHRÁLI MLADÍCI Z JIHU MORAVY JEN 4. MÍSTO!

11.02.2020 | Jiří Štěrba
U19

V neděli 9. února 2020 se hrál FINAL FOUR ve futsalu v kategorii U19 a nás může těšit, že účast mezi nejlepší čtveřicí v Česku v této sezoně si vybojovali i mladíci z klubu FC TANGO HODONÍN. Dalšími účastníky byla „domácí“ Chrudim, Mělník a Slavia Praha.

Vše se odehrálo ve sportovní hale menšího městečka na Chrudimsku v Pardubickém kraji, a to v Heřmanově Městci, který má necelých 5000 obyvatel.

ZÁPASY FC TANGO HODONÍN:

1. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – SK SLAVIA PRAHA 1:2 (0:0)

Hosté z Hodonína nebyli kompletní, když kouč Stefanos Chadzidis citelně postrádal hned trojici hráčů základní sestavy, které skolila bohužel nemoc. I tak ale hodonínští futsalisté zanechali na východě Čech velmi dobrý dojem. Do první branky zápasu mělo Tango tři tutovky, ale ani jednou se hráčům z jižní Moravy nepodařilo dostat kulatý nesmysl za záda gólmana pražské Slavie. Jedinou branku poražených dal za stavu 0:2 Martin Blažek.

 

„Hodně nás mrzí, že Slavia dala vlastně první gól z ničeho, když se dostala do prvního náznaku šance a po trmě-vrmě skórovala. Nás tento gól evidentně zaskočil a krátce po něm jsme znovu inkasovali. U nás v Hodoníně ale odehrála Slavia určitě lepší futsal než v tomto zápase. Vítězové v podstatě jen míče nakopávali bez zjevné snahy hrát kombinační futsal, což mě hodně překvapilo. Troufám si říct, že v tomto utkání jsme po většinu hrací doby na palubovce dominovali, ale velká škoda, že jsme naše šance nedokázali brankově zužitkovat. I proto jsme nakonec odcházeli po statečném boji se svěšenými hlavami. Může nás snad těšit, že přítomní fandové a futsaloví funkcionáři z jiných klubů potvrdili, že jsme odehráli jeden velmi pohledný zápas, ale bohužel rozhodoval konečný výsledek, který byl ale proti nám,“ hodnotil první nedělní duel zklamaný kouč Hodonína STEFANOS CHADZIDIS.

 

2. UTKÁNÍ – O 3. MÍSTO:

FC TANGO HODONÍN – SK OLYMPIK MĚLNÍK 4:5 PO PRODLOUŽENÍ (0:1)

Soupeř přijel se 12 hráči, aby nakonec o bronzové medaili rozhodlo až prodloužení, když po 40 minutách byl stav 4:4. Přitom výhru měl Hodonín na dosah, když v poslední sekundě utkání před koncem řádné hrací doby zahrával po šestém faulu Mělníku 10m kop, ale v této situaci bohužel neuspěl!

Góly za Tango Hodonín: Vojtěch Čech 2, Lukáš Křivák 1, Roman Weigl 1.

 

„Na nás se projevila únava, přesto celý tým opět odvedl maximální výkon. V závěru normální hrací doby jsme prohrávali 3:4 a tak jsme se rozhodli pro hru bez brankáře. Power-play naši kluci skvěle sehráli a díky trefě Romana Weigla šel zápas do prodloužení. V něm se hrálo nahoru dolů. V samém závěru prodloužení jsme inkasovali po situaci, kdy naši hráči nechtěli jít do souboje příliš důrazně, neboť na svém kontě měli již pět faulů a hrozilo tak, že by soupeř dostal výhodu zahrávat 10m kop. Každopádně i za tento výkon musím celý tým pochválit, protože kluci se vydali beze zbytku a na východě Čech zanechali ten nejlepší dojem. Věřím, že v Hodoníně je mládežnický futsal nyní výborně nastavený a pokud v daném trendu budeme pokračovat i nadále, o budoucnosti tohoto sportu na Hodonínsku já osobně nemám vůbec obavu,“ řekl po FINAL FOUR na východě Čech hodonínský zkušený lodivod STEFANOS CHADZIDIS.

 

Ve FINÁLE Slavia Praha porazila Chrudim 1:0, takže konečné pořadí nejlepší čtverky je následující:

 

1. SK SLAVIA PRAHA,

2. ERA-PACK CHRUDIM,

3. SK OLYMPIK MĚLNÍK,

4. FC TANGO HODONÍN.

 

I tak patří našim chlapcům za tuto sezonu JEDEN VELKÝ PALEC NAHORU, protože se skutečně nemají za co stydět! Bylo to po všech stránkách hodně vydařené vystoupení a přejme si, aby se v podobném duchu v Hodoníně ve futsalové mládeži postupovalo i do dalších sezon.

KLUCI, JEŠTĚ JEDNOU, VELKÝ DÍK!!!

 

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS