Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Přinášíme rozhovor s naší reprezentantkou Markétou Koplíkovou

19.02.2017 | Ján Lahvička

Ženská reprezentace odehrála 17. a 18. února dva zápasy proti výběru Ruska. I přesto, že Češky obě utkání prohrály, zanechaly ze své hry dobrý dojem a do budoucna by se mohl vytvořit silný a konkurence schopný tým. V obou zápasech hrála hráčka hodonínského Tanga Markéta Koplíková a my se zeptali na několik otázek. 

Jaké jsou tvoje první dojmy z dvojzápasu?

Pocity jsou takové trochu smíšené, mrzí mě první poločas z prvního zápasu, kdy jsme se spíše sžívaly s tím, co Rusky hrají a pro mě osobně to byl obrovský rozdíl s tím, co hrajeme v soutěži tady u nás. Od druhého poločas přes druhý zápas jsem ale z našeho výkonu nadšená, začaly jsme plnit to, co po nás trenér požadoval, jedna vedle druhé bojovala a nechala na hřišti vše a tím jsme dokázaly s ruskama hrát téměř vyrovnaně.

Co říkáš na ruský tým a zaujala tě některá z hráček soupeře?

Na ruskách bylo vidět, že mají dokonale sehrané a nacvičené co mají hrát. Nevypustily žádný souboj a do všeho šly na 100%. Hodně se mi líbila hra hráčky s číslem 17, která na tom byla jak technicky tak i fyzicky velmi dobře .

Máš nějakou kamarádku v nároďáku?

Kamarádek tam už teď mám celkem dost, s holkama už jsem se více poznala a myslím si, že jsme vytvořily super partu.

Co vaše aktuální sezóna v Tangu – těšíš se na MČR?

Aktuální sezónu v Tangu zatím považuji za úspěšnou – cíl dostat se na MČR jsme splnily a těším se na něj, protože budeme mít opět příležitost, potkat se s těmi nejlepšími týmy, které u nás máme. Mrzí mě ale, že jsme zatím nedokázaly porazit našeho největšího rivala soutěže – Nástěnky Brno. Věřím však, že se nám to na posledním turnaji podaří a obereme je alespoň jednou o 3 body.

Jak se ti daří v civilním životě - co škola?

V civilním životě je to teď celkem velký kolotoč, čekají mě magisterské státní závěrečné zkoušky, musím dokončit diplomku, poslední zkoušky, k tomu stíhat práci a také fotbal s futsalem. Je to ale styl života, na který už jsem zvyknutá, a který mi zatím nijak nevadí. 

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS