Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Junioři U-17 korunovali svým postupem do Final Four další veleúspěšný víkend našeho klubu!!!

22.01.2018 | Jiří Štěrba

Ano, je to tak!
Béčko v pátek nepřerušilo šňůru svých výher a vcelku v poklidu porazilo Štěpán Vyškov 7:3.

Áčko navázalo na tři výhry na hřištích soupeřů a deklasovalo Jakubčovice 10:3.
V sobotu v Brně pak naši junioři zakončili základní část sezóny a U-17 si veze do Hodonína první místo ve skupině východ a hlavně POSTUP do letošního Final Four. U-19 skončila na pátém místě.

DIVIZE E – 14. KOLO:

FC TANGO HODONÍN B – BRIKETY-PELETY ŠTĚPÁN VYŠKOV 7:3 (3:1)

Začíná se vyplácet chodit na hodonínský futsal. Oba týmy (jak A, tak i B družstvo) začínají produkovat nátlakový futsal s častou přesnou střelbou, protože bývá hodně k vidění kombinační hra, na kterou většina soupeřů nedokáže najít výraznější protizbraň. Obdobně to vypadalo v pátek navečer, kdy jako předkrm před druhou ligou (tu hledej v rubrice A tým) se nabízelo divizní utkání hodonínského béčka a soupeře z Vyškova.

Domácí si udělali uklidňující náskok po osmnácti minutách, kdy se dostali do třígólového trháku. Další tři branky pak zaznamenalo Tango B ve druhém poločase v rozpětí pouhých dvaasedmdesáti sekund, kdy se postupně trefili Bidmon, Vanda a Kotásek. Na zápas nebude v dobrém vzpomínat domácí gólman Aleš Parobek, kterému v závěru první půle ruplo v levém koleni, takže do branky šel od 21. minuty Jakub Dvořák. Jinak se hrálo v hodně poklidném tempu, jakoby ani nešlo o řádný mistrovský zápas.

 

STATISTIKA ZÁPASU:

Góly: 3. a 28. Pavel Kotásek, 10. a 27. Michal Bidmon, 18. Lubomír Kupčík, 22. Ondřej Krejčiřík, 28. Filip Vanda – 19. Jan Pánek, 22. Jaroslav Kolečkář, 31. Josef Vondřich, žluté karty: 22. Jakub Dvořák, 31. Filip Vanda – 38. Jaroslav Kolečkář, rozhodovali: Alice Vévodová a Jiří Vašíček, delegátem byl Josef Bábíček, 50 diváků.

SESTAVA FC TANGO HODONÍN B:

Aleš Parobek (21. Jakub Dvořák) – Filip Vanda, Ondřej Krejčiřík, Martin Brezina, Pavel Kotásek, Michal Bidmon, David Beneš, Jakub Gremmel, Lubomír Kopčík, Tomáš Varmuža.

 

„Potřebovali jsme zvítězit, proto jsme chtěli za každou cenu vyhrát. I když výkon nebyl až tak podle našich představ, nakonec díky bojovnosti jsme získali důležité tři body, které tak potvrdily, že jsme tam, kde jsme. Prvních 12-13 minut bylo dobrých, pak jsme ale začali hrát hodně bezhlavě a proto za stavu 3:0 jsme si při našem oddechovém čase řekli, že se pokusíme dohrát poločas bez inkasované branky. To bohužel nevyšlo, protože v 19. minutě jsme dostali branku, ale ve druhé půli se nám podařilo znovu odskočit na rozdíl tří gólů, což nakonec rozhodlo,“ konstatoval po výhře domácí kouč MAREK JÁNOŠ

2. LIGA – SKUPINA VÝCHOD, 12. KOLO:

FC TANGO HODONÍN A – TATRAN BARACUDA JAKUBČOVICE NAD ODROU 10:3 (5:2)

Hodonínští futsalisté letos hráli poprvé před vlastními fanoušky (předtím vyhráli na palubovce Zlína v Luhačovicích 6:1 a v dohrávce 8. kola zdolali ostravský Baník na jeho půdě 3:1) a po jasné výhře se vyšplhali již na třetí místo druholigové tabulky.

Od začátku byla cítit na straně Tanga obrovská chuť, domácí kluci se futsalem bavili a hodonínský fanoušek musel být náramně spokojený. Viděl totiž potupnou desítku v síti soupeře a další zajímavé příležitosti, které ale vítězové již nedokázali využít. V domácím mužstvu se konečně vyřešila pozice hrajícího trenéra, když za Juraje Višvádera (odešel po dohodě zpět na Slovensko do Bratislavy) tuto roli převzal zkušený Dimostenis Chadzidis, který vede tréninky a mužstvo v zápasech připravuje a sestavu určuje dvojice Jiří Štěrba a Miroslav Bartyzal.

Tango prohrávalo v pátečním večerním zápase pouze jednou, a to ve druhé minutě – 0:1. Za další minutu po ráně pod břevno srovnal Levčík a ve čtvrté minutě po jeslích gólmanovi Pavelkovi se radoval z branky Chadzidis – 2:1. Hosté ze severu Moravy ještě dokázali na tento gól zareagovat (střelou do prázdné branky srovnal na 2:2 David Molnár), ale v dalším průběhu již opanovali palubovku haly TEZA v Hodoníně domácí, kteří si s chutí zastříleli. Ještě do poločasu dalo Tango další tři branky, a protože je střelecký apetýt neopustil ani po přestávce, zaregistrovali jsme velmi důležitou výhru s pořadovým číslem šest! V domácí brance se poprvé před hodonínskými fanoušky ukázal Dominik Kunický, který hraje velký fotbal v Tišnově, a bylo vidět, jak ho to často lákalo směrem dopředu.

ZAJÍMAVOST: V poslední minutě nezištně přihrál spoluhráči Janulíkovi na desátou branku v síti protivníka!

Každopádně prokázal kvality a bude jistě slibným přínosem za dalšími cennými body do druholigové tabulky.

 

STATISTIKA UTKÁNÍ:

Branky: 3. a 39. Patrik Levčík, 4. a 29. Dimostenis Chadzidis, 14. a 24. Čeněk Cenek, 20. a 40. Tomáš Janulík, 12. Milan Svoboda, 25. Pavel Novotný – 2. a 11. David Molnár, 35. David Rybařík, žluté karty: 0 – 20. Aleš Pavelka, rozhodovali: Jaroslav Kolář a Martin Štipčák, delegátem byl Karel Linhart, 120 diváků.

SESTAVA FC TANGO HODONÍN A:

Dominik Kunický (Jakub Dvořák) – Dimostenis Chadzidis, Čeněk Cenek, Milan Svoboda, Tomáš Buršík, Pavel Novotný, Tomáš Janulík, Patrik Levčík, Bohumír Doubravský.

 

„Začalo se dařit. Ještě ve starém roce jsme potřebovali bodovat na hřišti posledního Havlíčkova Brodu, což se nakonec i povedlo. Pak byly Vánoce, kdy jsme si od futsalu a též od sebe jakoby „odpočinuli“ a možná nás to nastartovalo. Každý zápas hrajeme lépe. Nějak se to ustálilo. Po té loňské – neveselé – sezoně se moc na tréninky nechodilo, a možná i proto nám ten úvod tak nevyšel. Teď už ve třetím utkání v řadě hrají stejné čtyřky a na hře týmu to je znát. A proč skončil Juraj Višváder? Doma měl moc povinností: měl to složité, přesto jsme chtěli, aby tady zůstal jako hráč, ale časově to nešlo. A co s případným postupem do první ligy? Tady bych to viděl z několika rovin. Záleží, zda by to nebylo předčasné a nebo to nechat na osud, protože to nebudeme mít ve vlastních rukách,“ řekl po souboji hrající kouč DIMOSTENIS CHADZIDIS.

 

„Tady se změnila atmosféra v klubu. My jsme udělali změnu na postu trenéra, ale nebylo to tak, že bychom někoho vyhazovali, to ne. S Jurajem jsme se domluvili, že to uděláme jinak. On se rozhodl, že zůstane v Bratislavě. Před zápasem v Havlíčkově Brodě jsme si řekli, že dohrajeme důstojně tuto sezonu a když se nám podaří vyhrát následující tři venkovní zápasy (tehdy to byla tak trochu utopie), mohli bychom se vrátit do hry o postup. Za dnešní výkon jsem spokojený. Tým se změnil hlavně mentálně. Loni jsme u nich prohráli tak, že nás přejeli jak parní válec. Už to ale nemáme ve vlastních rukách, přitom ve hře je stále 18 bodů,“ prohlásil předseda klubu FC TANGO Hodonín JIŘÍ ŠTĚRBA.

 

„Už dva roky mě funkcionáři Tanga přemlouvali, ale teď už jsem chtěl i já. Věnuji se velkému fotbalu (Břeclav, nyní Tišnov), a to je pro mě prvotní. Když jsem viděl ty dva zápasy, jak se střelecky trápíme, tak se těším z toho, že dnes nám to tam konečně napadalo.  Většinu kluků znám z turnajů, takže v tom problém nebyl. A proč zrovna do Tanga Hodonín A? Věřím v postup – chci chytat první, a ne druhou ligu,“ hlásí nový muž v brance Tanga, DOMINIK KUNICKÝ, který předtím odehrál za A tým tři a za divizní béčko jedno mistrovské utkání.

Josef Polášek

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS