Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Ženy FC Tango Hodonín hlásí postup na finálový turnaj mistrovství České republiky!

21.02.2018 | Jiří Štěrba

O třetí únorové neděli cestovaly futsalistky z klubu FC Tango Hodonín do Ostravy na kvalifikační turnaj o postup na MČR ve futsale, které se uskuteční rovněž v Ostravě, a to v sobotu 16. června 2018.

V této sezoně (2017-2018) se komise futsalu rozhodla pro jiný herní model, neboť v létě při jednodenní akci si to rozdá osmička nejlepších, přičemž čtyři družstva jsou ze skupiny Západ a stejná porce týmů zastupuje naši skupinu – tedy Východ.

Pořadatel tohoto kvalifikačního turnaje – FC Baník Ostrava – má účast jistou a protože se na poslední chvíli odhlásily děvčata z klubu TFT Pardubice, bylo zřejmé, že dál postoupí z kvarteta soutěžících hned trojice celků. Jsme samozřejmě rádi, že postup si vybojovaly i holky z klubu FC Tango Hodonín, za což jim patří náš VELKÝ DÍK!

ZÁPASY FC TANGO HODONÍN:

HODONÍN – NÁSTĚNKY BRNO 0:3 (0:1) 

Tango bylo oslabené jak chřipkovou epidemií, tak i zraněními, přesto byla první půle více než vyrovnaná. Jediný gól první části padl po smolné teči. Ve druhém poločase získaly brněnské Nástěnky převahu, ze které vytěžily i dvě branky.

HODONÍN – TEQUILKY CHLEBIČOV 1:3 (0:2) 

I tento zápas měl obdobný průběh jako první nedělní duel. Loňské vicemistryně si nakonec připsaly cennou výhru. Gól poražených: Alexandra Blahová.

HODONÍN – CUBA LIBRE HRADEC KRÁLOVÉ 4:3 (2:1) 

Oba týmy se nechaly unést atmosférou v hale, takže se hrálo prakticky bez obran, když na obou stranách vynikaly skvělé gólmanky. Tango obrovskou vůlí urvalo důležité vítězství, které je posunulo dál (i když v podstatě stačila i remíza, neboť Jihomoravanky měly na rozdíl od Východočešek lepší skóre). Branky Hodonína: Zdena Skupinová 2, Alexandra Blahová 1, Tereza Strouhalová 1.

 

CELKOVÁ TABULKA TÉTO KVALIFIKAČNÍ SKUPINY:

1. Nástěnky Brno – skóre 9:1, 7 bodů,

2. Tequilky Chlebičov – 7:3, 7 bodů

3. FC TANGO HODONÍN – 5:9, 3 body

4. CL Hr. Králové – 4:12, 0 bodů.

Postupují první tři družstva a pořadatel akce, družstvo žen FC Baník Ostrava.

 

„Lví podíl na postupu má naše bývalá brankářka Lenka Horáková, kterou jsme uprosili, aby nám pomohla z důvodu zranění obou brankářek. Kývla večer před odjezdem a ve vypůjčených sálovkách a teplácích nakonec dotáhla hodonínské futsalistky fantastickým výkonem mezi osm nejlepších celků v České republice,“ prozradil po návratu z úspěšné severní mise kouč žen FC Tango Hodonín JÁN LAHVIČKA.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS