Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Béčko se rozloučilo s diváky gólovou přestřelkou!!

19.03.2018 | Jiří Štěrba

Domácí rezerva sice na konci 31. minuty prohrávala s FC Kloboučky již 2:6, přesto se nakonec body v divizním pátečním souboji v hale TEZA Hodonín po zásluze dělily po divokém výsledku 7:7 !!

DIVIZE E – 21. (předposlední) KOLO:

FC TANGO HODONÍN B – FC KLOBOUČKY 7:7 (1:2)

Páteční duel se hrál v pohodové atmosféře. Domácí nezačali dobře, když po prvním poločase prohrávali 1:2 a v jednatřicáté minutě dokonce již 2:6, ovšem FUTSAL je natolik zajímavý a neočekávaný SPORT, že po čtyřiceti minutách napsali rozhodčí do Zápisu o utkání KONEČNÝ VÝSLEDEK: 7:7.

Již ve 2. minutě neuspěl v sólu domácí Kupčík, o dvě minuty později pak napálil prudký balon do břevna hostující svatyně Krejčiřík. V páté minutě se pochlapil domácí brankář Parobek, který vychytal Miroslava Nového a v deváté minutě se poprvé měnilo skóre: to se z těžkého úhlu z levé strany prosadil ranou po zemi ke vzdálenější tyči Vanda – 1:0. Za patnáct sekund bylo ale srovnáno, když Koudelka se ze střední vzdálenosti nemýlil – 1:1. V 11. minutě měl možnost domácí Konečný, ale gólman Libor Maryšler byl na místě. O minutu později se řítila trojice domácích futsalistů na jediného bránícího hráče soupeře, ovšem situaci špatně vyhodnotil Kupčík, jehož přihrávka nenašla ani Konečného, ani Vandu. Ve třinácté minutě mělo šanci opět Tango B (Beneš), ale skvělým skluzem zasáhl brankář hostů. Následně se dostal do zajímavého protiútoku Jan Ševčík, brankář Parobek ovšem dobře zasáhl. V poslední minutě prvního poločasu se vydařila spolupráce hostujícího dua Ševčík-Stanislav Koval, po které šli soupeři do nejtěsnějšího vedení – 1:2.

Úvod druhé půle mělo lepší Tango B, ale stále chybělo lepší zakončení. Ve 21. minutě průnik Vandy skončil nepřesnou přihrávkou, o minutu později pálil nepřesně Krejčiřík, ovšem ve 22. minutě se přece jenom nakonec domácí hráči a fanoušci radovali: Bidmon srovnal na 2:2 a mohlo se začít nanovo. Lépe se ale zadařilo hostům, kteří v časovém sledu od 25. - 31. minuty pokořili čtyřikrát domácí defenzivu, a zdálo se, že o výsledku je rozhodnuto. Domácí ale začali hrát power-play, a protože tuto hru často na trénincích nacvičují, přišly i první dílčí gólové trefy. Domácí se trefili pětkrát, přičemž statečný soupeř zamířil ve zbytku dramatického duelu do hodonínské sítě pouze jednou! Přitom Tango B mohlo získat dokonce tři divizní body, ale šestatřicet sekund před závěrečnou sirénou netrefil ve výhodné pozici prázdnou bránu Krejčiřík!

 

I tak je před posledním kolem zřejmé, že FC TANGO HODONÍN B skončí na konečném třetím místě. O vítězi skupiny se bude rozhodovat mezi týmy Blanska (zatím 48 bodů) a Kalábek Brno (47).

 

STATISTIKA ZÁPASU:

Branky: 8:50 Filip Vanda, 21:48 Michal Bidmon, 32:00 Michal Bidmon, 34:33 Pavel Novotný, 37:49 Michal Bidmon, 38:36 Filip Vanda, 38:42 Filip Vanda – 9:05 Petr Koudelka, 19:06 Stanislav Koval, 24:20 Jan Chadima, 25:54 Jan Ševčík, 27:25 Petr Němec, 30:52 Lukáš Němec, 37:14 Ondřej Nový, žluté karty: 14. Michal Bidmon, 26. David Beneš (oba HO), rozhodovali: Jiří Vašíček a Tomáš Sýkora, delegátem byl Pavel Marek, přítomno 85 fanoušků.

„Pro diváka to dnes bylo určitě zajímavé utkání, pro trenéry opět na infarkt. My jsme se dokázali výrazněji prosadit až ve druhém poločase při hře bez brankáře a v závěru jsme měli šance i na vítězný gól, ale chybí tomu taková ta buldočí snaha a vůle. Věděli jsme o kvalitách soupeře, který u nás potvrdil to, co jsme od něho očekávali. Hosté nám bohužel utekli až o čtyři branky, ale zaplaťpán bůh za pro nás jeden cenný bod. Je to sice z domácí palubovky málo, ale podle toho, jak se utkání vyvíjelo, tak ten bod je dobrý,“ řekl po infarktovém závěru tohoto divizního duelu domácí kouč MAREK JÁNOŠ.

 

SESTAVA FC TANGO HODONÍN B:

Aleš Parobek – Filip Vanda, Ondřej Krejčiřík, Pavel Kotásek, Michal Bidmon, David Beneš, Roman Osička, Pavel Novotný, Filip Konečný, Lubomír Kupčík.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS