Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

FUTSALISTÉ TANGA HODONÍN SI S CHUTÍ ZASTŘÍLELI. V SOUBOJI S POSLEDNÍMI MODŘICEMI SE ČEPOVALA 11!

15.02.2022 | Jiří Štěrba

V dalším kole 2. ligy ve futsalu čekal na TANGO poslední tým tabulky z Brna-Modřic, který zatím neuhrál v letošní sezoně ani bod, což nezměnil ani souboj na hodonínské palubovce, který se hrál o druhém únorovém pátku.

Před tímto duelem se nechal slyšet šéf FC TANGO HODONÍN JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA, že tento zápas je v podstatě o ničem a v této fázi sezony už jde jen o to, dohrát tak vše bez zranění a pobavit pěkným futsalem naše věrné příznivce! 

Poslední Modřice se ujaly ve třetí minutě vedení (0:1), po vyrovnání o dvě minuty později už bylo na hodonínské palubovce pouze jedno mužstvo, a to vysoký favorit z Hodonína, který si tak bez větších problémů zaknihoval osmou výhru v této futsalové sezoně! 

ŘEKL PO UTKÁNÍ:

„Myslím si, že jedenáct branek v síti Modřic je ještě pro hosty z mého pohledu až moc milosrdný výsledek. Měli jsme tam další velké příležitosti, klidně jsme mohli ještě přidat alespoň 6 či 7gólů navíc. Do naší branky se posunul po přestávce Ján Jankovič, když střídal naši jedničku Aleše Parobka, a určitě si zachytal, když musel vyřešit pár ošemetných situací před vlastní brankou, což nakonec i s úspěchem a bez inkasovaného gólu nakonec zvládl! Určitě své nadřízené nezklamal, ale zápas jinak z naší strany byl hodně uvolněný, bylo vidět, že poslední tým druholigové tabulky na víc nemá a může být rád celek z brněnské čtvrti, že u nás dostal pouze „JEDENÁCTKU!“, zhodnotil hodně bezvýznamný souboj  prezident FC TANGO HODONÍN JIŘÍ „JURA“ ŠTĚRBA. 

2. LIGA – SKUPINA VÝCHOD:

FC TANGO HODONÍN – FC ATRAPS MODŘICE 11:1 (4:1)

Góly: Roman Sopůšek 3, Tomáš Ťok 3, David Beneš 3, Marián Rehák 1, Tomáš Varmuža 1 – Gustavo Dias Azevedo 1,

řídili: Martin Kabeláč a Petr Šenkýř, delegátem byl Lubomír Rek,

sledovalo 113 diváků. 

V dalším kole cestuje TANGO na palubovku jasně vedoucího celku naší skupiny, a to do Olomouce, kde si to na férovku rozdá s místním týmem SK UP OLOMOUC (ten má nyní na 1. místě 35 bodů, na druhé pozici je Vysoké Mýto se ziskem 28 bodů)!

Zápas se hraje v Olomouci ve Sportovní hale UP v NEDĚLI 20. ÚNORA 2022 OD 19:30 HODIN!

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS