Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ŽENY Z KLUBU FC TANGO HODONÍN UŽ MAJÍ DOBOJOVÁNO!

21.02.2022 | Jiří Štěrba

Ve Sportovní hale v Rousínově se v neděli 20. února 2022 představily ligové futsalistky na posledním turnaji této sezony, kterou bude později více hodnotit kouč Michal Brovják v samostatném rozhovoru!

1. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – NÁSTĚNKY BRNO 1:3 (1:2)

Mistr Česka potvrdil roli favorita. Jedinou branku za poražené dala Pavlína Horáková.

„Troufnu si říct, že na tým z krajského města jihu Moravy jsme měli na lepší výsledek. Mohli jsme alespoň zremizovat, ale chybělo nám trochu toho sportovního štěstíčka! Výhra favorita je ale nakonec zasloužená, neboť ten se mohl opírat o několik hráček, jenž jsou v užším kádru ženské reprezentace Česka,“ zhodnotil první vystoupení TANGA kouč Hodonína MICHAL BROVJÁK. 

2. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN - AC GAMASPOL JESENÍK 2:3 (1:2)

Góly za TANGO: Sára Ilčíková, Hana Svobodová. 

„Strůjkyní výhry Jeseníku byla jejich kapitánka Leona Marková, která nám dala dva góly. Holkám jsem říkal, že ať si dnešní zápasy hlavně užijí, protože jsme věděli, že bychom měli nakonec být někde ve středu ligové tabulky,“ řekl ke druhému vystoupení žen TANGO HODONÍN jejich trenér MICHAL BROVJÁK. 

3. UTKÁNÍ:

FC TANGO HODONÍN – FC BANÍK OSTRAVA 3:0 (1:0)

Branky: Monika Strmisková, Tereza Kubicová a Sabina Pavková, 

„Ostravský Baník byl oslabený kvůli COVIDU-19, takže do Rousínova přijel pouze se čtyřmi hráčkami (3+1)! Tím to bylo pro nás složitější, protože už v podvědomí měly holky zafixováno, že se nic nemůže stát. Z ostravské gólmanky jsme nakonec udělali v neděli brankářku celého turnaje, ale i tak to někdy bývá. My už jsme tuto sezonu dohráli, budeme pouze čekat na zbývající zápasy, které určí konečné pořadí mezi osmi ligovými týmy.

Chtěl bych využít tuto možnost k poděkování pro Juru Štěrbu, Mira Bartyzala a Jeffa (kouč mužů Stefanos Chadzidis), kteří nás celou sezonu skvěle podporovali a pomáhali organizačně našemu ligovému celku. Za to jim slibujeme, že i ve zbytku tohoto futsalového ročníku  budeme muže ve druhé lize nadále podporovat!“ hlásil ke třetímu duelu v Rousínově kouč TANGA MICHAL BROVJÁK.

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS