Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ZBYTEČNÁ BODOVÁ ZTRÁTA V DOMÁCÍM UTKÁNÍ S VYŠKOVEM!

08.03.2022 | Jiří Štěrba

Futsalisté z týmu FC TANGO HODONÍN ukázali, jak se dá prohrát vyhraný souboj. V posledním domácím vystoupení v tomto ročníku druhé ligy (skupina Východ) vedli nad soupeřem 2:0, do kolen je ale dostala hluchá dvouminutovka na konci prvního dějství, kdy hosté dokázali dostat míč hned třikrát za záda gólmana Aleše Parobka!

Ještě svitla naděje pro domácí TANGO po obrátce, když se zvedlo a dokázalo z výsledku 3:6 udělat remízový stav 6:6, ovšem po hloupém vyloučení domácího Jana Hromka ve 38. minutě hrál Vyškov přesilovku 4 na 3 a 26 sekund před koncem dostal míč za brankovou čáru hostující Miroslav Mikeš – 6:7. Za stavu 5:6 kopali hosté penaltu, kterou ale brankář Parobek Matěji Rozehnalovi chytl!

 

Troufnu si říct, že v tomto zápase vyhrál šťastnější, nikoliv lepší tým, ale na to se bohužel ve sportu nehraje!

Na větší hodnocení hodonínského futsalového týmu mužů ve 2. lize bude čas a prostor později.

 

ŘEKLI PO ZÁPASE:

 

„Prvně bych chtěl vyjádřit velkou solidaritu s Ukrajinou, protože je šílený, kam ten svět dospěl a my děkujme, že můžeme žít ve svobodné zemi! A teď mám hodnotit nějaký futsal!?

My se dlouhodobě potýkáme s tím, že v každém utkání nám chybí 4-5 hráčů. Pro mě je neuvěřitelné, že vedeme 2:0, ale za tři minuty si necháme dát tři laciné góly a soupeř rázem výsledek otočí. Já tvrdím, že vše je o přístupu a fyzické kondici. Nás chce každý tým „sníst,“ „pokopat“ a „zabít,“ my ale máme jiné mužstvo. Snažíme se hrát svoji technickou hru. Jestli máme na české futsalové mapě až takové jméno, tak to beru, protože v každém zápase hraje protivník proti nám na krev!

Dnes jsme nicméně i do druhé půle za nepříznivého stavu 3:6 šli s tím, že se s výsledkem popereme. Za stavu 6:6 i v oslabení jsme byli lepším týmem, ale nedali jsme dvě tutovky, naopak soupeř v posledních sekundách dal takový ušmudlaný gól-negól a radoval se ze tří bodů,“ hlásil po souboji evidentně zklamaný domácí kouč STEFANOS CHADZIDIS, který jinak obdržel ve 38. minutě žlutou kartu za nemístné protesty.

 

„Šli jsme do dvoubrankového vedení, ale zase po individuálních chybách jako v předchozích zápasech jsme zbytečně inkasovali a soupeř šel do vedení. Vyškov byl nepříjemný sok, byl hodně dynamický a nedal nám větší prostor pro naši kombinační hru. Vytvořili jsme si sice hodně šancí, ale trápili jsme se v koncovce. Za stavu 5:6 nás podržel Aleš (gólman Parobek), který čapl penaltu, ale dostali jsme nakonec šmudlu gól v posledních sekundách. Je to pro nás zklamání, protože za výkon ve druhém poločase jsme si minimálně alespoň bod zasloužili,“ zhodnotil souboj domácí hráč MARIÁN REHÁK.

 „Infarktový konec – nakonec pro nás zlaté tři body! Vedeme o tři góly, utkání máme v podstatě pod kontrolou, ale dostaneme branku na 4:6 a Tango bylo rázem pánem zdejší palubovky. Naštěstí se nám podařilo dát v poslední minutě vítěznou branku. My jsme si věřili, Tango hraje technický futsal, navíc umí hrát skvěle hru bez brankáře, opírá se o zkušeného Ťoka a Sopůška, takže buďme rádi za tuto výhru.

Před sezonou jsme měli jakési plány, ty jsme ale bohužel nenaplnili. Ukázalo se, že jména nedělají mančaft, důležitá je celková atmosféra v kabině. Do další sezony chceme tým zkonsolidovat a přivést nové hráče,“ řekl pro web týmu FC TANGO HODONÍN kouč Vyškova LADISLAV ŠTRUBLÍK.


2. LIGA – SKUPINA VÝCHOD, 19. KOLO:

FC TANGO HODONÍN – SK AMOR KLOBOUČKY VYŠKOV 6:7 (3:6)

Góly a nahrávky: 3. Roman Sopůšek (Ťok), 5. Tomáš Ťok (Sopůšek), 11. Marián Rehák, 35. Tomáš Ťok (Sopůšek), 38. Tomáš Janulík (Rehák), 38. Tomáš Ťok – 5. Michal Handlíř, 6. Pavel Tichý (Pešta), 7. Miroslav Mikeš, 19. Lukáš Obruča, 19. Ondřej Nový (vlastní), 20. Miroslav Mikeš, 40. Miroslav Mikeš,

ČK: 38. minuta Jan Hromek (HO) za zmaření zjevné brankové příležitosti,

rozhodovali: Radim Čep a Martin Kabeláč, delegátem na utkání byl Oldřich Závojský,

sledovalo 165 fanoušků.

 

V posledním duelu této sezony se FC TANGO HODONÍN představí v pátek 11. března 2022 večer na palubovce týmu FC Baník Ostrava.

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS