Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

SKVĚLÉ PŘEDSTAVENÍ FUTSALISTŮ TANGA HODONÍN NA SEVERU MORAVY POTVRDIL ČTYŘGÓLOVÝ STŘELEC ROMAN WEIGL!

15.03.2022 | Jiří Štěrba

Hodonínští futsalisté cestovali o druhém březnovém pátku do krajského města severní Moravy, kde na ně čekal přímý souboj o konečné třetí místo ve druholigové tabulce. Hrálo se ve Sportovním centru v Ostravě-Dubině a stovka přítomných diváků byla v šoku ze skvělé hry Jihomoravanů. Ti ve druhé půli začali znovu hrát svoji oblíbenou hru bez gólmana, kterou mají naprosto dokonale secvičenou, a tak není divu, že často prosila ostravská lavička svého soka, aby je TANGO taktéž nechalo chvíli hrát!

Vítězové vedli 1:0 a 2:1, futsalovou parádu ale famózně rozjeli až po obrátce, kdy nešťastnému protivníkovi nasázeli na konci tohoto ročníku hned pět banánů! A to můžou být nakonec Baníkovci rádi, že prohráli tento duel jen o pět branek. Prostě to byl ze strany hostů futsal s těmi největšími klady – vynikající individuální výkony - tady je potřeba zmínit čtyřgólového kanonýra, 21letého Romana Weigla, zkušeného kapitána Tomáše Ťoka, který odehrál ve výtečné formě celých 40 minut!, nemůžeme zapomenout na spolehlivého muže v hodonínské svatyni (Aleš Parobek), ve formě se znovu předvedli Roman Sopůšek (tady snad jen jediná výtka – Roman by se měl na palubovce trochu více umravnit, neboť patří ke zbytečným sběratelům žlutých karet!) a k němu se přidal i Marián Rehák, kterého konec této sezony zastihl ve velmi dobrém sportovním rozpoložení a opět perfektně sehraná power-play, kterou by TANGO mohlo klidně vyučovat na Vysoké škole futsalu v ČR!

 

ŘEKLI PO UTKÁNÍ: 

„Bohužel v posledním kole jsme si vybrali náš nejslabší výkon sezony. V prvním poločase jsme se soupeřem ještě drželi krok, s trochou štěstí jsme mohli i vést. Ve druhém poločase nás ale soupeř přehrál a zaslouženě vyhrál,“ řekl pro web futsalu v Česku kouč Ostravy KAREL MURIN.

 

„Je to stále furt dokola poslední dva až tři měsíce stejné – k zápasům jezdíme v hodně kombinovaných sestavách, když nám často chybí někdy i osm hráčů ze základního kádru (zranění, nemoci, pracovní povinnosti či jiné záležitosti). K zápasu do Ostravy to nebylo jiné, ale jsem rád, že se zapracovávají do sestavy mužů i dva nováčci z Dubňan, a to Jakub Chludil a Dominik Hoch. Je důležité, že chtějí na sobě pracovat, mají o futsal zájem a chodí poctivě na tréninky. Dnes se ve skvělém provedení předvedl Roman Weigl, autor čtyř branek, neskutečný výkon ale odvedl i Tomáš Ťok, který strávil na palubovce celý zápas!!! Myslím si, že jsme byli po celý zápas jasně lepším týmem. Troufnu si říct, že šancí jsme měli daleko více než domácí, přesto poločas skončil smírně 2:2. V kabině o přestávce panovala pohoda, byl cítit respekt k soupeři a já jsem věřil, že naše kvalita se musí projevit do konečného výsledku. Z naší strany to byl prostě koncert. Jedinou výtku ale přesto mám, a to k té naší velké hráčské fluktuaci, která nás v tomto ročníku bohužel často provázela! Jinak další den se uskutečnila v hodonínském hotelu Krystal závěrečná rozlúčka s touto sezonou a určitě to bylo vše O.K!,“ hlásil po důležité výhře v Ostravě kouč TANGA HODONÍN

STEFANOS CHADZIDIS.

 

2. LIGA – SKUPINA VÝCHOD, 20. KOLO (POSLEDNÍ V TÉTO SEZONĚ):

FC BANÍK OSTRAVA – FC TANGO HODONÍN 2:7 (2:2)

góly a nahrávky: 10. Petr Stachel (Maleňák), 16. Filip Przyczko (Stachel) – 8. Roman Sopůšek, 10. Roman Weigl (Ťok), 24. Roman Weigl, 28. Roman Weigl (Ťok), 29. Marián Rehák (Ťok), 32. Roman Weigl (Sopůšek), 38. Marián Rehák (Ťok),

ŽK: 1. Roman Sopůšek (HO),

řídili: Přemysl Havlík (Ludgeřovice) a Daniel Čuba (Frýdek-Místek),

delegát: Jiří Honěk z Ostravy,

100 diváků.

 

KLUKŮM Z TÝMU FC TANGO HODONÍN JE TŘEBA ZA TUTO SEZONU PODĚKOVAT, I KDYŽ BRALI POUZE BRONZ!

VĚŘME, ŽE V DALŠÍM ROČNÍKU TO BUDE JEŠTĚ LEPŠÍ!

 
Aktuální články
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS