Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ŽENY Z TÝMU FC TANGO HODONÍN SEHRÁLY S REPREZENTACÍ ŽEN ČESKA VYROVNANOU PARTII!

25.04.2022 | Jiří Štěrba

Dobrá spolupráce mezi Svazem futsalu u nás a klubem FC TANGO Hodonín je patrná již několik roků, a proto ani nepřekvapilo, že vedení futsalového svazu v Česku se rozhodlo pro menší soustředění ženské reprezentace právě ve městě jihu Moravy na řece Moravě.

Kromě moderní haly je důvodem i velmi solidní spolupráce s místním futsalovým klubem, a tak došlo přirozeně i k dohodě o sehrání modelového zápasu.

PŘÍPRAVNÉ UTKÁNÍ ŽEN:

FC TANGO HODONÍN – REPREZENTACE ČESKA 1:3 (0:2, 1:0, 0:1)

 

STATISTIKA UTKÁNÍ:

Branky: 38. Hana Svobodová – 2. Tereza Honková, 9. Pavlína Hrobská, 43. Clara Saqueska,

řídili: Radim Čep a Lukáš Jurča,

110 diváků.

Utkání se po vzájemné dohodě hrálo 3x20 minut na tři třetiny a přineslo oběma týmům hodně poznatků do nejbližší přítomnosti.

Reprezentace se ujala do deváté minuty vedení 2:0, ale po snižující brance ze sálovky domácí Hany Svobodové, kdy tato utekla s míčem z vlastní poloviny a využila okamžik, ve kterém se hostující lavička rozhodla pro hru bez brankářky a kulatý nesmysl poslala jistě do prázdné branky (1:2), se utkání rázem hodně vyrovnalo.

České reprezentantky sice dokázaly své vedení navýšit a odskočit znovu na rozdíl dvou branek, ovšem i za tohoto stavu domácí bojovnice ukázaly odhodlání a kdoví jak by nakonec tento duel skončil, kdyby svůj únik a střelecký pokus do prázdné branky přesně zakončila domácí Zdena Skupinová. Ale dobře víme, že ve sportu se na žádné kdyby nehraje, takže musíme brát v potaz realitu, která byla k vidění na samotné palubovce haly TEZA v Hodoníně. 

Vyhrála nakonec zaslouženě česká reprezentace, ale je třeba uznat i kvalitu žen z domácího TANGA, kde se výborným výkonem prezentovala především gólmanka Silvie Aujeská, která zabránila dalším jasným tutovkám soupeřek! TANGO si tak dokázalo, že se dá hrát v podstatě s každým, a to je dobré zjištění.

 

OHLASY PO ZÁPASE:

„Hráčky české reprezentace byly na tom technicky lepší, ale my jsme dokázali s nimi držet krok po celých šedesát minut. Nechtěli jsme především udělat žádnou ostudu, což se nakonec i povedlo. Proto jsme hráli více ze zabezpečené obrany a podařilo se nám nakonec uhrát solidní výsledek. Je ale třeba přiznat, že stále je na čem pracovat a naši hru zlepšovat. Dnes to byl dobrý kolektivní výkon, vynikala naše brankářka. Byly tam menší taktické chybičky, kdy jsme třeba nestíhali přebírat hráčky reprezentace, ale jinak musím být s předvedenou hrou svých svěřenkyň spokojený,“ hlásil po souboji kouč TANGA MICHAL BROVJÁK.

 

„V Hodoníně jsme na soustředění od středy do sobotního rána (zápas s TANGEM se hrál ve čtvrtek večer – pozn. red.), stihli jsme absolvovat zatím šest tréninkových jednotek. Dnes to bylo modelové utkání s domácím TANGEM, které dobře známe z ligy. Z naší strany to nebylo úplně zdařilé, spíš to bylo o zkoušení standardních situací a různých kombinací, takže v podstatě takový pokusný nácvikový zápas. Musíme si to celé vyhodnotit a já věřím, že do kvalifikace to bude již dobré. Jinak tady v Hodoníně jsme absolutně spokojeni, nic nám nechybí! Servis, který nám kluci z místního klubu FC TANGO Hodonín nabízí, je dokonalý, je to od nich nadstandard, takže za nás naprostá spokojenost a určitě se budeme rádi i v budoucnu vracet na jižní Moravu,“  řekl po dvoubrankové výhře kouč naší reprezentace MICHAL ODEHNAL.

 
Utkání
Muži A | sobota 10.02.2024, 19:00
15. kolo
2:4
Amor-Kloboučky - FC Tango "A"
 
Muži A | sobota 17.02.2024, 20:30
16. kolo
4:4
FC Tango "A" - Jeseník
 
Muži A | sobota 24.02.2024, 20:00
17. kolo
2:3
H.Brod - FC Tango "A"
 
Muži A | pátek 01.03.2024, 20:30
18. kolo
FC Tango "A" - FC ATRAPS
 
 

© eSports s.r.o. & FC Tango Hodonín - kontakt: tangohodonin@gmail.com RSS